Guest nordbag

Hvad gik der galt....

182 posts in this topic

Vi sidder alle og gør vores yderste til at bryllupsdagen skal gå perfekt og at der intet skal gå galt for alt er timet og tilrettelagt.

men jeg kunne gogt tænke mig at høre fra de dejlige GIFTE quinder OM der alligevel gik noget galt og hvordan i klarede skærende.

Så hermed en tråd til sjove, uheldige, kaotiske, triste, grinagtige, og enestående hændelser på jeres i forvejen perfekt planlagte bryllupsdag

og forresten hjertelig tillykke med jeres bryllupper

Hilsen en planlægningsfreak og uforudsete-hændelser-fobisk kommende brud

(eller måske også mini bridezilla)

hilsen pia :hug:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes ikke der decideret var noget der gik galt, men der var da nogle mindre ups'ere i løbet af dagen:

- Jeg fik andemøg på kjolen under fotografering - gudskelov kun på underkanten.

- Der var 2 af gæsterne der ikke ville sidde ved siden af hinanden - det lavede en anden gæst om inden det udviklede sig.

- Kødet til hovedretten var ikke lige som forventet (i mine øjne)

- Havde jo haft kvalme flere måneder før dagen og det blev værre og værre, men på dagen holdt det sig væk indtil vi nåede til kaffen - så fik jeg det lidt skidt igen. Gik gudskelov over inden vi skulle danse brudevals.

- Min svoger kedede sig bravt :hug:

- Ikke alle gæster så glade ud på billederne

Så det var småting man ikke rigtig kunne have forudset :birthday:

Dog var der et par ting jeg ville ønske jeg havde gjort anderledes:

- Ville gerne have haft et fotografbillede af min mand alene og mig alene

- Ville gerne have haft et fotografbillede af min bror og mig

- Ville gerne have været med til starten af receptionen og så blive fotograferet og ikke omvendt, da de fleste gæster var væk da vi kom tilbage.

- Og så var der et par situationer hvor jeg gerne ville have haft situationsbilleder - såsom da vi gav hinanden ringe på, da jeg viste strømpebånd etc.

Og så et par ting jeg blev lidt såret over:

- Der var næsten ingen taler og sange udover de obligatoriske. Ingen søde/sjove indslag. :birthday:

- Nogle af dem der meldte afbud og måden de gjorde det på

- To af gaverne - lyder måske småligt, men med baggrundshistorien, ganske retfærdigt

Tror altid man kan finde nogle små ting der kunne have været bedre - men det var en vidunderlig dag. Og det gode oplevelser vægter meget meget mere end de små ups'er.

Det bedste ved det hele (udover at få min drømmemand) var at min morfar var med hele dagen :hug: Og var meget meget bevæget over det :birthday:

Edited by Gantzel21
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hejsa

Forstår godt dine tanker, vi vil jo alle gerne gøre vores til at dagen bliver så perfekt som mulig :hug:

Jeg kan faktisk kun komme i tanke om en større ting, der gjorde mig lidt ked af det på dagen, men det var ikke noget jeg på nogen måde kunne have haft indflydelse på alligevel.

En af de kvindelige gæster ankom i en hvid stropløs satinkjole med tylskørt indenunder, hvis taske, hvide sko og hvide blomster i håret, og det synes jeg var lidt respektløst over for mig. Jeg forstår ikke helt, hvad hun tænkte på - ikke for at lyde egoistisk, men er det ikke lidt forbeholdt bruden????? :birthday::birthday: :birthday:

Deruover ville jeg utrolig gerne have haft mulighed for at spise morgenmad næste dag sammen med gæsterne, for at give dem alle et kæmpe knus og en stor tak for alt det, de havde gjort for os på selve dagen. Men skulle vi have lejet værelser til dem på det slot hvor festen blev holdt ville kuvertprisen været steget fra 1000 kr til 2000 kr og det kunne vi simpelthen ikke

Og så lige et godt råd: Jeg har læst om flere herinde, der var kede af at der ikke blev taget et gruppefoto af alle gæster og brudepar, så efter vielsen fik vi taget et gruppefoto af fotografen med alle vores gæster og det er jeg utrolig glad for at have i dag

:hug: Rikke

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hos os var der heller ikke rigtig noget der gik galt andet end vi havde glemt gæstebogen som jeg havde siddet og klippede og klistrede i så den var flot, men nu tager vi den med efterhånden som vi møder dem som var med, og så får de lov til at skrive i den.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der var to ting der ikke gik helt som planlagt til vores bryllup.

Vi kunne simpelthen ikk nå at åbne alle vores gaver sammen med gæsterne, så vi åbnede mange af dem dagen after hjemme hos os selv. Jeg syns helt personligt at det er lidt tarveligt ikke at pakke gaverne op på dagen når gæsterne har gjort meget ud af at købe gave og pakke dem pænt ind. Men der var ikke tid nok for der var sååå mange gaver.

Det andet der gik galt var, at ovnen i køkkenet gik i stykker, så maden kunne ikke blive varmet. :hug:

Heldigvis var pigerne i køkkenet friske og ringede til tank-stationer i nlærheden, og der kørte de hen og varmede maden, så vi fik varm mad og alle var glade.

:hug:

Mie

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hos os var det min svigermor og hendes mand jeg var ked af. De var under hele dagen pisse sure at se på. Og de kunne absolut ikke smile eller være glade. :hug:

Men som dagen skred frem, blev jeg ligeglad med det. For det skulle bare ikke ødelægge vores dag.

Lidt forhistorie til det næste.

I forbindelse med planlægningen af vores bryllup, var vi en dag oppe hos min mor. Der var min søster der med hendes 4 børn og mand.

Min mor, søster og jeg sidder og snakker ved spisebordet og der kommer vi ind på de ting som der bare ikke måtte ske eller siges til vores bryllup.

Blandt andet hvis der var en som var gravid, fik jeg nævnt.

Dagen før bryllupet kommer min søster ind til os med mine brudepiger (hendest to største piger). Og hun har meget travlt lige pludselig med at komme hjem igen. :carrot:

Dagen efter bryllupet får jeg afvide at min søster er gravid med nr 5. Fordi at jeg havde sagt sådan da vi snakkede om det oppe hos min mor, ville min søster heller ikke sige noget end før efter at vi var blevet gift.

Jeg blev lidt skuffet må jeg indrømme over at hun ikke havde sagt det da hun kom ind med pigerne.

Men set i bakspejlet, er det lidt min egen skyld.

Vi blev gift den 28-05-2005 og min søster fødte ca 3 mdr senere. :hug:

Jeg måtte havde været blind, for jeg kunne ikke se det på hende. Min hjerne stod på bryllup og ikke babyer.

Så det jeg vil sige med dette her er: Husk jeres omgivelser

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mja... Nu er det jo snart 2 år siden at jeg blev gift, men jeg prøver lige at hive lidt minder frem.

Generelt var der faktisk kun 2 ting som vi begge var meget kede af:

- vi fik ingen æresport på feststedet, selvom det var noget som betød meget for os (og vi HAVDE sagt det til vennerne)

- vi kunne BARE ikke finde en hestevogn til under 7500kr til at køre os fra kirken til feststedet, og det havde vi ikke råd til (det var et MEGET stort ønske for min mand)

Vi har så bestemt os for at lige disse to ting vil vi have i orden til vores kobberbryllup :blush: Så sørger vi for at vi får vores drømme til at gå i opfyldelse. Det med æresporten var min mors skyld - hun sagde til min veninde (som regnede med at hun skulle stå for æresporten) at "sådan noget skulle vi ikke have". Og så var der ingenting... Kan stadigvæk mærke skuffelsen da vi ankom til feststedet, når jeg tænker tilbage... :(

Ellers er der ikke umiddelbart noget som "popper op" hvis jeg sidder og tænker over dumme ting ved vores bryllup. Og jeg tror faktisk at det er eet af de BEDSTE tips jeg kan gi' jer kommende brude med på vejen, nemlig at:

Lige meget hvor meget man planlægger og måske synes/føles går i vasken på selve dagen, så er alle små "missere" glemt kort tid efter.

I dag - snart to år efter - er der kun sølle to ting som jeg synes kunne have været bedre; resten af dagen var en drøm der gik i opfyldelse!!! :thumbsupsmileyanim: Når det så er sagt, så kan jeg da godt finde et par andre ubetydelige småting...

Andre små "ups'ere":

- mine forældre fik ikke skrevet i gæstebogen

- bordet med buffet'en stod ind til væggen, og derfor tog det lidt for lang tid at få alle gæsternes hentning af mad "afviklet". TIP: husk at stille bordet så man kan komme til fra alle sider!

- fik ikke taget et billede af os sammen med mine forældre (har kun et sammen med Dan's mor :( )

- een eneste af gæsterne mangler på både fællesbilledet OG parbillederne (det er rigtig træls)

- selvom jeg havde fået gået mine sko til hjemme, fik jeg lynhurtigt ondt i fødderne af dem. Det gjorde at jeg smed skoene stort set med det samme på feststedet, og så var kjolen lige lidt for lang... :balloons: Havde jeg tænkt mig lidt om, havde jeg lavet kjolen sådan i længde at jeg kunne have den på både med og uden sko.

Ting som var SUPER:

- buffet!!! Det er virkelig en fantastisk måde at bespise mennesker til fest! Vi var 80 personer, og alt gled bare så godt. Og gæsterne var meget meget glade for at kunne rende lidt rundt, og ikke bare sidde bundet til stolen hele aftenen.

- at vores bryllupskage var 1 etage (og formet som en KO!)

- at vores fotograf fik alle ting under festen med, også sange, talere, optrin og små hyggelige ting undervejs

- at vi fik optaget dagen på video. Intet kan erstatte den video, og det er rørende at gense taler m.v. Der er altid nogle ting som man glemmer, og vi havde feks et par spontane taler som ikke var skrevet ned (bl.a. min fars!), og dem har vi så på video!

- min kjole var lige præcis som jeg havde drømt om. Fortrød absolut ikke at jeg fik den syet til mig, og kunne aldrig drømme om at sælge den

- isbuffet til dessert. Vores gæster var vilde med at kunne gå amok i lækre isvafler, og det var dejlig nemt og uforpligtende (jeg spiste feks ikke noget, men det gjorde ikke noget - folk gik rundt og hyggede med isvaflerne, eller sad og sludrede med andre end dem som de havde siddet ved siden af under spisningen)

- omgivelserne hvor vi fik taget "officielle" billeder passede perfekt til buketten! Det gjorde billederne ekstra smukke

- at vi lagde buketten på svigerfars gravsted dagen efter. TIP: Husk at tænke på at få kamera med!

- vi er stadigvæk meget meget meget glade for at vi fik forgyldt en enkelt rose fra min buket

- vi holdt festen i forsamlingshus, hvilket gjorde at vi havde al den tid vi havde lyst til. Vi lod gaverne stå i huset til dagen efter, og havde en lille håndfuld gode venner til at overnatte i huset (de rydede også op :) )

- jeg lavede julekort med fællesbilledet som vi fik taget til brylluppet, og sendte et til alle de gæster som var med til festen. Det var en STOR succes!!

post-1053-1139828060.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi sidder alle og gør vores yderste til at bryllupsdagen skal gå perfekt og at der intet skal gå galt for alt er timet og tilrettelagt.

men jeg kunne gogt tænke mig at høre fra de dejlige GIFTE quinder OM der alligevel gik noget galt og hvordan i klarede skærende.

Så hermed en tråd til sjove, uheldige, kaotiske, triste, grinagtige, og enestående hændelser på jeres i forvejen perfekt planlagte bryllupsdag

og forresten hjertelig tillykke med jeres bryllupper

Hilsen en planlægningsfreak og uforudsete-hændelser-fobisk kommende brud

(eller måske også mini bridezilla)

hilsen pia :thumbsupsmileyanim:

Tjaa - har 9-mdr. bryllupsdag imorgen, men kan da huske lidt "svipsere" :( :

- Da min søn skulle ha' tøj på, var der knækket en knap i vesten. Min terne (voksenbrudepige) fattede saks og nål og tråd... klippede den knækkede af og fik syet den underste knap op på den tomme plads. Den underste knap kunne ikke ses alligevel, så det gik.

- Jeg var SLET ikke klar til tiden :blush2: - skulle vies kl. 15.00 - da kl. var 14.45 og bilen kom, stod jeg stadig i undertøj og selvsiddende strømper...

- Drengene fik først deres knaphulsblomster på oppe i våbenhuset

http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/default/sad.gif Fik ikke taget billeder af:

- Mig selv - færdig med make-up (tæt på)

- Mig selv og min terne

- Mig selv - klar til afgang mod kirken... var så sent på den, at jeg slet ikke overvejede at skulle ha' taget et billede, men fortryder det idag.

- Gaverne pakkede vi op mellem retterne og lidt bagefter åz, men nåede alle sammen inden brudevalsen. Nød også at vi spiste morgemad med de fleste af gæsterne... og dem vi ikke spiste med, så vi senere på dagen :loveshower: .

- Toastmasteren glemt en tale - så den fik vi først under kaffen.

- Vores jukeboks blev slukket (troede vi) under tale/indslag/sang, men efter 5 min. fik den "eget liv" og satte igang igen af sig selv :( . Det viste sig at den kun var på "pause", så det var da godt, at der var fjernbetjening, så toastmasteren ikke skulle rende og slukke hele tiden :blush::) . Vi fandt aldrig rigtigt ud af at få slukket ordentligt for den, så det blev til ret mange grin undervejs (der var jo mere end én tale/indslag/sang).

Alt i alt var det jo småting der skete for os og vi husker jo også dagen som absolut skøn og perfekt :balloons:

-Lisbeth

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det sidste bryllup vi var til, havde kun én "misser". Det var rødvinen! Brudeparret havde købt den gennem en ven der er vin kyper. Da vi skålede første gang, så gæsterne lidt mærkelige ud og mig og min kæreste hældte da også lige lidt vand i vand glassene. Hende der sad til venste for mig er tjener og udbrød...puha, den er altså dårlig. Det viste sig, at vinen var for gammel/havde været opbevaret forkert... ihvertfald var den dårlig og de måtte midt i maden skaffe ny vin. Heldigvis kom deres ven med nye forsyninger og det smagte fint.. men, øv, øv ,øv.

Så...drik lige en flaske eller to for brylluppet :thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vores fotograf (kammerat) kørte til den forkerte kirke, men nåede dog frem inden vielsen - ved det resultat at vi ikke fik de billeder af alle folk når de kom ind i kirken som vi havde planlagt.

Spildte en time på at stå at glo på vores gaver, i stedet for bare at vente helt til næste dag. Der var såååå mange gaver at det var helt uoverskueligt.

Det mest forfærdelige var dog at INGEN har formået at tage et billed af bilen vi blev kørt i, som var sååååå flot udsmykket med blomster og slør.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte henne, med alt det der gik galt til vores bryllup.

Dagen før.

Jeg var gået igang med lave bryllupskagen om morgen, så vi kunne få den på hotellet om aften. Min svigerinde kom få at hjælpe med cremen, jeg havde fået vores lokale bager til at bage bundene til mig, så det eneste jeg skulle var at samle kagen. Da kagen var kølet ned og klar til at blive pynte, falder en nedeste kage sammen, hindbær cremen var for tynd. Mig i aldi efter hindbær, den falder også sammen for os, men jeg havde for en god ordens skyld købt ekstra hindbær. Efter kagen var faldte sammen anden gang, var bundene bleven så bløde at de ikke kunne hænge sammen mere.

Jeg var bleven så ked af det, at jeg stod og tudet. Min mand ringede til en af vores venner, som så gik igang med at bage nogle nye bunde til mig. Han lavet også hindbær cremen til mig som den skulle være, Og Kagen kom færdig på hotellet fredag aften.

Jeg har en veninde, der har familie på grønland. De sendte nogle rejer ned som jeg skulle bruge til vores forret. Da jeg havde fået orden på rejene var der for lidt, jeg nåede lige aldi inden de lukkede.

På selve dagen.

Jeg stod op kl 4 om morgen, der kunne jeg ikke sove mere, jeg havde nogle mærkelige fornemmelser i maven + jeg havde drømt om at jeg kørte galt på vej ud til min mormor´s gravs sted, så jeg blev hjemme.

Morgen gik stille og roligt, lige til jeg kom ned til frisøren. Jeg var sent på den...

Min mand havde søget for at jeg blev hentet ved frisøren, da jeg kommer ud derfra ser en den flotteste hestvogn. Jeg sagde til min far, nu kan der ikke gå mere galt...

Jo det kan der, der skete det der bare ikke måtte ske, på vej til kirke kørte vi galt i hestevogen. Vi havde en lastbil til at hjælpe os op ude fra marken af.

Jeg kom meget for sent i kirken og præsten blev sur på mig...

På vej hjem fra kirke begynde det at regne lige ned i hovedt på os, og vi måtte aflyse vores tur ned i skoven sammen med fotografen, og få taget vores billeder hjemme i stuen.

Under middagen gik alt galt med tjenerne. De tabte brunkartofler ned på mig, glemte mig anden gang med hovedretten osv...

Jeg kunne blive ved.........

Da vi kommer hjem, finder vi 4 kg ris i vores seng, og beslutter at tage på hotel og sove. Næste morgen da vi vågner, kommer vi i tanke om at vi kun havde det tøj med, som vi kom i... Så på med bryllups tøjet igen også hjem ad...

Vi havde en rigtig god dag og vores gæster var de dejligste mennekser. I dag sidder vi bare og griner af det hele.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja hvor skal jeg starte,

for det første, vi glemte tiden, men nåede da kirken til kl 15

mit hår blev ikke som jeg havde håbet,

præsten glemte ringene, vi var gift på rådhuset, men ville have nogen guldringe, det glemte han, men det ordnede vi selv bagefter,

serveringsfolkene havde ikke styr på en skid så vi skulle rende ud ved dem hele tiden,

jorden var smattet så vi fik kun taget billeder i kirken,

der var ingen æresport fra hans venner, hverken hjemme eller i forsamlinghuset,

ingen polterabend til nogen af os, er lidt skuffet,

der var kun to sange, fra vores piger, og fra svigerforældrene,

der var kun en der holdt tale og det var min far, ikke engang min mand jeg er meget skuffet

så var der vist ikke mere,

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er ikke så vidt med mit eget bryllup, men jeg har en veninde som blev gift for nogen tid siden og da var jeg med til globryllup. De skulle have barndåb samme dag. Gommen var fra Tyskland og derfor kom der mange tyske gæster.

1) Da vi kom til kirken stod mange af gæsterne og snakkede så højt inde i kirken at vi troede vi var kommet til et cocktail-selskab. De manglede kun drinken. Vi er nok mere vant til en afdæmpet snakken i kirken.

2) Kirketjeneren ser ude foran kirken en gæst med en lille tæppetisser af en hund. Han går hen til ham og siger at det er OK at hunden er der, men at den ikke må komme med ind i kirken. Det forstår gæsten godt.

3) Bruden kom 20 min. for sent, da hun ikke kunne få deres tyske gæster ud af hjemmet i god tid.

4) Bruden og hendes far går op af gulvet, men der er ingen pladser ved alteret til faderen, så han må gå tilbage og finde en plads. Pladserne er optaget af dem der skal stå fadder til barnet.

5) Under dåben kan fadderne der er tyske slet ikke finde ud af hvad og hvornår de skal sige noget. Jeg mener at en af dem bar barnet. Så der må hele tiden hviskes...

6) Man må ikke tage video i kirken og kun billeder på vej ind og ud. Men der går 4 mand rundt og tager billeder og video.

7) Pludselig går der ild i en af videooptagernes jakkeærme. Han kom for tæt på et af stearinlysene.

8) I en pause lyder der pludselig et skingert VUF fra den lille hund!

Da vi ikke var med til festen, ved jeg ikke om der gik mere galt. Det tror jeg dog ikke.

Umiddelbart lyder det som skrækkeligt, men jeg tror de havde en kanon fest, og der er ikke noget andet bryllup jeg husker SÅ godt som dette. Tina

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

- glemte at tage et billede af det færdigdækkede og pyntede bord, inden det blev "raseret" af gæsternes indtog :thumbsupsmileyanim: Øv!

Ellers ikke noget... men nu var vores bryllup jo heller ikke et udstyrs-stykke, så der var ikke så meget der kunne gå galt ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Udover at dagen var alt for kort, så er de ting der var små upser, eftrehånden glemt, eller gjort positive. Mange af tingene havde ikke været til at forudse.

:balloons: Forretningen, hvor vi købte vores ringe, lukkede pludseligt, pga indbrud. Vi fik dog ringene alligevel.

:blush: Jeg blev frygtelig syg, men klarede dog dagen!

:) Serveringsfolkene på feststedet, troede kun at de skulle serevere kaffe (takket være svigerforældrenes venner, som havde serveret ved receptionen, blev der rettet op på dette) Vi klagede efterfølgende, og fik at vide, at der var blevet givet besked om, hvad det var for en fest, og hvad og hvordan tingene skulle serveres...

:( Jeg gav min veninde min tale, den fik hun dog gjort væk, så jeg måtte improvisere. Vil lige sige, at det gik godt!

:( Mit andet indslag med snagen, havde toastmasteren slettet Der var to hold der havde tilmeldt sig som veninderne (den ene var min), så han troede at de ikke havde snakket sammen. Jeg blev dog sat ind helt til sidst, og hvilken slutning det blev...

http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Vi glemte at blive fotograferet sammen med familierne! (Den er vi noget kede af)

Uanset hvad, så var det stadig en perfekt dag. Jeg vil ikke lave om på noget!

:thumbsupsmileyanim: Nancy

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi havde også en uforglemmelig og alt for kort dag, men vi ville ønske, at

- vi havde husket at tage en cd eller 2 med til festen. Da musikken stoppede 2.30, var vores venner (og brudeparret) ikke klar til at gå i seng.

- en af gæsterne ikke var besvimet ude på toilettet efter hoevdretten p.g.a. forkammerflimmer. Han blev dog i al diskretion kørt til hospitalet, og vi fandt først ud af det efter desserten (vi var knap 100 gæster, der sad ved 10 runde borde, så vi havde ikke fuldstændigt overblik over det hele).

- vi havde optaget min mands tale til mig på video - for den var simpelthen fantastisk.

Men ellers: Husk at nyde dagen - det går så hurtigt.

:bearhug: Pernille

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Super TRÅD :biggrin:

Jeg skal snart giftes for anden gang (ny mand). Men har lidt erfaringer fra sidst, som jeg prøver at råde bod på dennegang.

1) Havde kun 1½ mdr fra frieriet til brylup Nu er der gået over 1 år fra frieri til bryllup. Forberedelsen er ligeså stor del af "dagen"

2) Fotograf lå i et center. Vi havde ikke lige tænkt på, at vi skulle vandre igennem centret i det store udstyr en lørdag. Pinligt :blush::blink: Nu har vi slet ingen. Gæst er fotograf .

3) Festen skulle ifl. restaurenten slutte kl 01.00, så det blev lidt kaotisk med brudevals, natmad og os, der skulle køre før gæsterne. Nu blir vi gift tidligere på dagen, spiser tidligere = mere aften/nat. Og vi lukker og slukker. Det er vores fest.

4) Musik på anlæg Nu 5-mands-band til dans.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej kommende brude

Jeg vil gerne bidrage, men ved ikke helt, hvor meget I kan bruge....men here we go:

Vi havde generelt en god dag, men KUNNE vi vælge om, og HAVDE vi vidst i planlægning, hvad vi vidste på dagen, så var meget lavet om. Bl. a ville vi ALDRIG have holdt stor og dyr fest for familien. Måske for ALLE vennerne, som nu ikke var med alle sammen, fordi familien skulle, og flere var der ikke råd til.....men aller helst ville vi bare være rejst væk med vores unger....(vi har begge nogle meget utaknemmelige og sære familie medlemmer. Det vidste vi kun til dels inden, men ganske kort kan fortælles, at min far meldte fra ugen før brylluppet, så min bror måtte fører mig op som en nødløsning, i alt for stort jakkesæt og kondisko.....IKKE NICE. Og svigermor var sur hele dagen, og snakkede først til os igen 2½ måned efter brylluppet, fordi vi havde såret hende DYBT, ved at gifte os i hemmelighed på rådhuset året før....jamen det kan hun jo være ligeglad med, nu hun alligevel fik en fest...nå åbentbart ikke. Ingen vidste vi var gift, da det hele startede til vores bryllups fest.)

Når nu vi skulle holde fest, så fortryder vi bitterligt, at vi ikke valgte runde borde, contra den der hestesko....F*CK det var kedeligt at sidde helt alene deroppe....vi ville da meget hellere have siddet blandt vores venner, som jo hyggede sig. Runde borde er sagen.

Og til trods for en udemærket dag, vil vi stadig hellere have holdt dagen for os selv, med vores 2 drenge på en solskins ø - laaaaaangt væk fra alt hvad der hedder familie.

Så tænk over dem I vil invitere, og vurder situationen.....det ville jeg ønske vi havde gjort bedre...(og så ville jeg ønske vi havde normale familier)..'

Knus Mia.....som dog trods alt ELSKER at være gift

Edited by Willuc(Q)
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi var kun udsat for et par enkelte fodfejl.

Den største brøler var dog, at vi glemte at sende gæstebogen rundt :blush: Men tilgengæld fik vi et såkaldt "Ægteskab" der er aflåst indtil vores 1 års bryllupsdag og hvori gæsterne lagde deres hilsner, så det er en ok erstatning.

Jeg ville nok også overveje at starte lidt før end kl. 15:30 - dagen var alt for kort...

Men kære kommende brude :toot:

Selvom I sikkert kan lære meget af vores "fejltagelser" så tror jeg aldrig det bliver helt perfekt - og der skal være plads til fejltagelser, som min svigermor sagde til mig et par dage før den store dag :blink:

:biggrin: Tina

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pyhaaa.... Jeg sidder her efter et vel overstået bryllup (21. januar 06), og læser jeres besvarelser igennem.

Selve vores dag gik efter bogen - okay, jeg var ret stresset inden kirken, da vi allerede skulle giftes kl. 13 og jeg skulle til frisør inden. Plus vi lige skulle have to brudepiger i tøjet, og de var selvfølgelig meget ivrige efter at skulle i tøjet. Ville gerne have haft tid til lige at sidde stille og roligt inden.

Det eneste jeg nu er træt af, er faktisk noget her efter bryllupet - vi havde ikke gjort os store tanker omkring takkekort og har endnu ikke fået dem sendt ud. De kort, vi vil have ikke var på lager... Ville gerne at de havde været ude ret hurtigt efter. Så tænk lige over, hvordan I vil takke folk bagefter for at have været med til at give jer en dejlig dag.

M.h.t borde - så valgt vi otte mands borde og et tolv mands bord som "hovedbord". Efter forretten og efter hovedrette skiftede alle gæsterne plads. Og det var helt super!! Vi fik snakket med en masse af vennerne og de fik snakket med hinanden! Min far var rigtig glad for at møde alle dem jeg kender. Kan anbefales! Okay - det giver en uformel stemning, så det er selvfølgelig kun noget, man skal vælge, hvis det er det, man vil have. Der har kun været positiv respons fra gæsterne.

Mange hilsener

fra en meget glad frue... :loveshower:

:)

Edited by Skriver
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det sidste indlæg lyder rigtigt godt - vi skal også sidde ved runde borde (8 pers.)

men et hovedbord til 12 lyder interessant. Hvem sad ved bordet? Nærmeste familie og venner?

Og når I byttede pladser, byttede I så også selv, og satte gæsterne sig tilfældige steder?

Fortæl fortæl???

Nysgerrige Tina :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

:unsure: Kom så med de oplevelser piger,

:bearhug: Pia

Ok -jeg kan en,men den er absolut ikke for sarte brudesjæle.SÅ ER I ADVARET :hug:

Jeg har været brudepige for en veninde. jeg hjalp hende i kjolen osv.

Da vi ankom til kirken stod kirketjeneren og vred sine hænder -det viste sig at klokkeren/ringeren IKKE var kommet :huh:

da min veninde gik til alters var der sås tillle i kirken,at man kunne have hørt en nål falde til jorden. Det var SÅ synd - og det er ligesom det eneste man husker fra det bryllup.

Det viste sig at vedkommende havde sovet over sig -og han troppede op nogle dage senere for at undskylde. GYYYYYYS sir' jeg bare.

Helle

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åh manner.... dette er virkelig en gyser tråd... - men samtidig også interessant at læse hvad man selv skal huske.

Fx så skal man huske sin brudebuket - min søster som blev gift sidste år, glemte sin i våbenhuset - og blev først husket på det, da hendes mand hviskede det til hende da hun sad overfor ham... :bearhug:

:biggrin: Lisen

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, nu er min store dag jo stadig i frisk erindring...

Ville ønske vi havde taget flere billeder derhjemme inden vi kørte, især foran æresporten.

Min svigermor tog to, men de er blevet væk på digitalkameraet ( tror simpelthen de er blevet slettet..

At jeg havde sagt til kirketjeneren inden vi gik ind at jeg slet ikke var klar og seriøst havde brug for at samle mig. Hun havde alt for travlt, og jeg lod det ske - skulle have sagt fra.. Det resulterede i tuden hele vejen op af kirkegulvet ( det var dog ikke eneste årsag )

At jeg havde øvet mig mere på talen så jeg ikke havde behøvet at læse den op, den gik dog fint alligevel..

At vi havde fået aftalen med musikken på skrift. Vi havde aftalt med hende at vi kunne få hende til at spille en time mere hvis vi ønskede det. Da vi så bad om det ville hun ikke..

Så da musikken stoppede kl 1 var der 20 minutters pause indtil natmad.. ÆV!! Det var for surt og jeg blev så ked af det... Der blev for hurtigt stille...

Men alt i alt en rigtig dejlig dag... Det meste gik super og det der gik galt er jo kun småting...

Ihverfald nu... :biggrin:

:bearhug:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

jamen, der var ikke nogle store kiks .. vi havde en meget speciel præst og en kirkesanger der sang forkert, men det lettede det trykkede stemning :biggrin:

jeg ville nok have valgt en anden 'brudesuite' det var ret bøvlet at skulle op og ned af en smal trappe i kjole, stiletter mv. men det var et super hyggeligt og meget blomstret værelse...

vi kunne nok med fordel have medbragt en fugtig klud til at fjerne risstøv efter kirken, men vi kørte jo lige forbi hotellet så ingen problemer ..

mit eneste råd er; husk at par ekstra sko! hælen på mine stiletter knækkede 2. dans efetr brudevalsen og jeg måtte et par af en veninde da mit ekstra par var i brudesuiten på det andet hotel (det gjorde ikke så meget for da gæsterne skulle sove på hotellet var der flere med reservesko, men jeg kunne jo lige så godt have haft et ekstra par i bilen :respekt:

ellers så nyd dagen og gør forabejdet grundigt så slipper amn for bekymringer på dagen, vi slappede af og stolede på tjenere, toastmaster og band fordi vi havde tjekket, dobbelttjekket og trippeltjekket ALT med dem :biggrin:

:bearhug:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥