Hannah2907

Aldeles utraditionelt bryllup

20 posts in this topic

Hej med jer,

min forlovede og jeg vil gerne have et utraditionelt bryllup i ordets bogstavlige forstand. Ingen suppe-steg-is, men for så vidt heller ikke andet, der kunne minde om et arrangement, der kan tendere til at blive meget snik-snakken og det der med at sidde meget stille. Vi vil gerne have aktivitet.

Vi er selv kommet på idéen om at holde det i en svømmehal, hvor der så blot bliver serveret en let anretning mad (måske nærmest lidt ligesom til en børnefødselsdag, dog lidt bedre madkvalitet) og derefter er der fri leg og hygge i svømmehallen med varmvandsbassin, rutschebane osv.

Men men men, vi vil så gerne have andre idéer, da dette er det eneste vi kan komme på - eventuelt strejfede tanken om bowling os, men det er nok lidt kedeligt.

Vi tænker en aktivitet, hvor alle kan være med (aldersgruppen er mellem 20 og 80 år) og hvor festen holdes enten samme sted eller meget tæt på der, hvor aktiviteten er.

Søde mennesker, kan I hjælpe os?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej Hannah2907.

Vi skal have havefest hvor temaet bliver leg-hygge-bål.

Jeg regner med at "receptionen" kommer til at foregå med en masse spil - stigegolf/petanque/dart/slå søm i/osv og så har vi sat en masse halmballer ud ved de forskellige spil så man kan hvile benene og vente til det bliver sin tur.

Jeg syns rigtig godt om ideen med svømmehal - men forvent at mange ikke vil benytte vandet - der er en del i min familie som ALDRIG ville sætte sine ben i en svømmehal(eller vise sig offentligt i badetøj).

Og det med at det ikke må blive en dag med snak - det kan nok ikke lade sig gøre. Der vil altid være nogen der hellere vil catche up med familie/venner.

Håber du kunne bruge det. Held og lykke :wink:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har været til fødselsdag hvor de havde lejet hele fodboldfabrikken så der var 2-3 timers fodbold før vi skulle ud og spise... Ideen er fin nok, men lige meget hvilken aktivitet i vælger så synes jeg det skal være frivilligt om folk vil deltage aktivt eller bare se på

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg hører også til dem som tænker at hvis i fx vælger svømmehal skal i være opmærksomme på at der helt sikkert er nogen som endten melder helt fra eller vælger at side og kigge på. Det vil der nok være uanset hvilken "aktivitet" i vælger.

Hvad med at tage ud og sejle eller leje et veterantog og kører en tur. Der findes rigtig mange muligheder. Jeg har været til 2 60 års fødselsdage hvor vi var ude og sejle. Den ene gang på silkeborgsøerne og den anden gang på nordet ved Korsør, ud under Storebæltsbroen og ind i havnen osv. Så sker der noget anderledes end ved et traditionelt bryllup og samtidig kan man arrangere mad uden det behøver være suppe steg og is men stadig tilgodeser de som måske ikke sys at et "aktion" bryllup lige er sagen...

Man kan måske også finde et sted a la skallerup klit hvor der er mulighed for mange forskellige aktiviteter på en gang så der er noget for alle...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg tænker som de andre, også at en svømmehal måske er et pænt modigt valg. Jeg ville være en af de gæster der ikke ville hoppe i badetøj, og ville syntes det var vildt akavet.

Man kan jo holde bryllup/fest på 500 forskellige måder, og selvom det er i en have, eller et lokale, behøves det jo ikke være suppe steg og is. Man kunne også leje en spejderhytte eller noget, og dermed have en masse aktiviteter udenfor, som folk kunne benytte sig af hvis de har lyst. Som Camilla nævner, syntes jeg også det er vigtigt at det et frivilligt, så folk ikke bliver tvunget til at være med til noget, som de egentlig ikke har lyst til.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvad med en havefest men uden borde og stole på den traditionelle vis.

Vi skal til 40 års fødselsdag på lørdag, og det bliver stående fest.

De har lejet høje borde, som man samles ved, og så kommer der bartendere der laver drinks der passer til det mad, der bliver serveret.

Der bliver serveret mange småretter - altså nappemad - så det ikke bliver sådan rigtigt middagsagtigt.

I kunne kombinere det med en masse havespil som I sætter op, så folk cirkulerer lidt rundt og både mingler og hygger sig med forskellige spil.

Vejret er selvfølgelig en ret afgørende faktor her, men det kunne da være et anderledes bryllup.

Det du siger med svømmehal, den synes jeg er lidt tvivlsom. Jeg selv er typen, der ikke gider bade medmindre jeg ligger på en strand i 40 graders varme, så jeg ville aldrig hoppe i vandet i en svømmehal.

Eller jo måske ville jeg gøre det for at bidrage til at jeres fest blev en succes, men jeg ville ikke bryde mig om det. + mange er lidt blufærdige så de synes måske ikke det er så fest at alle skal se dem i så lidt tøj.

Held og lykke

:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tror også som de øvrige siger at den med svømmehallen vil være lidt grænseoverskridende for mange. Jeg var ude til en bryllupsfest forrige år som minder lidt om det scenarie Ki beskriver. Folk sad hvor de ville i flere rum hvor der blev serveret tapas m.v. og så var der lavet en "speakers corner" hvor folk samledes når der var taler. Vielsen foregik inden lige udenfor

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tusind tak for jeres svar :) Kan se, at det med svømmehallen nok ikke ville være så populært :oops:

Kan rigtig godt lide idéer som veterantog og sejltur, det lyder hyggeligt :) Nogen, der har nogen idé om, hvor man kan leje et skib, fx, til en rimelig penge?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes det med svømmehallen lyder supersjovt og anderledes.men kan godt se jeg er i mindretal. Jeg ville også synes ideen med et veterantog var sjov, eller båden.

For forslag skal du nok skrive hvorhenne i nærheden I gerne vil holde det.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igen tusind tak for besvarelserne - jeg har nu skrevet rundt til veterantog og skibe, det ser rigtig fornuftigt ud, også prismæssigt :)

Glemte at skrive, at det er i København :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg synes det der svømmehal bare lyder MEGA nice!! :D Så blive viet i selve svømmehallen, nede i vandet.. Jer i bassinet og gæsterne på kanten :D .. Det er nok lidt dyrt at leje en hel svømmehal, ved heller ikke om man kan, men super idé!!! :D

Det kunne bare blive rigtig fint, utraditionelt, men det bliver virkelig en fed dag alligevel! Og alle kan være med i en svømmehal! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ved ikke, hvad det koster, men tror ikke det er så galt at leje Hjejle-bådene på Silkeborgborg-søerne.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis I gerne vil have aktivitet, kan I lave et casino med roulette, poker, blackjack o.l. Måske et lykkehjul, hvis der er børn, det kan man godt lave selv, hvis man er lidt fingernem.

Det er noget alle kan være med til, og det er noget man kan gå til og fra når man har lyst. Så kan der være stående buffet og cocktailbar, det ville jo passe perfekt ind i Monte Carlo-stemningen.

I kan også lave en slags personlige jetoner, som folk kan få når de ankommer, og så kan der være en lille præmie til den der vinder flest jetoner i løbet af aftenen.

Okay, jeg kører ud ad en tangent her, men det er bare en idé :)

Og forresten, lige for at joine koret, der skyder svømmehallen i sænk, det er rigtig svært at tale sammen i en svømmehal, når der er mange mennesker :)

Edited by Yndlingsbabe
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

På min arbejdsplads holdt vi sommerfest hvor vi skulle lære at spille cricket. Festudvalget havde hyret en cricketspiller til at fortælle om sporten, fordele os i små hold til at træne for derefter at skulle spille i større hold mod hinanden. Det var super sjovt, næsten alle var med (man undgår nok ikke at der altid vil være nogen som ikke ønsker at deltage) og alle gik derfra og vidste meget mere om sporten.

Arrangementet foregik i Gentofte, men underviseren havde rejst i hele landet og han var god til det.

Hvis det er noget der lyder interessant siger du bare til, så finder jeg ud af hvem der var underviseren, hvad det koster osv.

Men ellers synes jeg generelt at idéen med at lære folk en lidt anderledes sportsgren er sjov.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nogle rigtig fine idéer i har - godt, at der findes folk, der er mere kreative end jeg! :biggrin:

Mht. en anderledes sportsgren, er det en rigtig god idé :) Vi danser begge to salsa, så vi har overvejet at få en ud og undervise lidt til brylluppet :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mens vi fik taget billeder skulle have været på GPS jagt til vores bryllup, hvor de skulle finde bordplanen. Desværre blev vi gift i lørdags, hvor det jo som bekendt regnede en del (i hvert fald her!) så GPS jagten blev aflyst. Heldigvis klarede vejret op så vi alle sammen kunne komme i waders og få velkomstdrinks i fjorden. Det var superfedt og stort set alle under 80 år var med.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Evt. holde det på Bakken eller i Tivoli og så inkludere turpas til dem som har lyst til forlystelser?

Kan være man kan få en eller anden mængderabat?

Jeg ville personligt elske svømmehallen, men ved at en del af mine veninder ville finde det grænseoverskridende og akavet, fordi det netop hverken er helt fremmede eller tætte venner man pludseligt skal være nøgen sammen med mens man skifter.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uha svømmehal er heller ikke noget for mig; det er koldt, der lugter, jeg er blufærdig og hvad med hår & makeup?

Nå men en anden brud herinde tog sine gæster med på kanalrundfart i Kbh, mener der var bobler og snack/sandwich + lille orkester.. Det lød pivhamrende hyggeligt :)

Ellers vil jeg også stemme i med spejderhytten og så evt få en prof teambuilder ud og lave spas .. De kan altid noget alle kan være med til :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uha- svømmehal ville nok for mig være mega grænseoverskridende. Går ikke engang i svømmehal alene eller med folk jeg kender godt- så at skulle til bryllupsfest i en svømmehal, ville være ret meget no-go.

Mht. aktiviteter skal man også passe på, at det ikke bliver for forceret. Det er der mange der har det stramt med :)

Havefest, som nogle påpeger, kunne være et godt alternativ :)

Eller bare en mere uformel fest. En venindes vennepar blev gift på rådhuset med efterfølgende cocktailparty med drinks og snacks med dans til langt ude på natten.

Det var et forsamlignshus de lånte til det, som de så havde pyntet rigtig flot op.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sådan et eventcenter kunne også være en mulighed. Man kan også komme på sådan nogle klatre steder, hvor det nærmest er en forhindringsbane i luften

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥