Tullen

Tullens tråd - SU. 31/5-14

738 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Tak tak.

Føler også at jeg nu leverer en sådan kvalitet at jeg kan tillade at tage mig betalt for lidt af den tid jeg bruger på det og ikke bare materialer. Så leger lidt med at starte en lille virksomhed. Har ligetilmeldt mig et hygiejnekursus så jeg kan få det genopfrisket...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Har ledt og ledt efter et slips der matchede eller bare passede nogenlunde til farven på mit bindebånd. Men det er ikke nemt. Så nu har jeg købt stof og er gået i gang med at lave et selv. Og så bliver der lavet bindebånd af det resterende stof - så matcher vi helt sikkert!

post-69583-0-81728600-1399325705_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Med vikariat, jobsøgning og 2 mdr med bronkitis er der ikke sket så meget i den seneste tid. Men pludselig nærmer dagen sig hurtigt så fridagen i dag (og i morgen) skal bruges på en masse forskellige bryllupsprojekter.

Vi har fået svar fra langt de fleste gæster og kun et enkelt afbud så kan godt gå i gang med at lave Bordkort og der indebærer også gravering af en hel del kysseklokker. Leger lidt med tanken om at tage det hele med uden for senere i dag og så hygge mig med at gravere. Men ligenu er hovedet ikke lige med til den slags "larm".

Naboens datter er blevet udnævnt til blomsterpige, hun bliver snart 3 og har erklæret mig for hendes bedste ven og kommer rendende så snart hun ser jeg er hjemme. Og når man er skruk som mig er det jo skønt. Hun er simpelthen den dejligste lille unge og supercharmerende. Og hun bliver så dejlig i hendes prinsessekjole. Så der skal også gang i symaskinen.

Der skal også gang i kjolen til brudens mor. Vi har fået købt det smukkeste stof og blonde og jeg har en ide i hovedét om hvordan jeg vil kombinere 3 forskellige kjoler til den perfekte kjole til min mor. Er spændt på om evnerne så rækker til rent faktisk at få det ud af 10m stof. Lidt dumt har jeg valgt at den blandt andet skal bestå af et taljebånd med pailletter. Og uden at fornærme min vidunderlige moar så har hun en lidt større talje end jeg så det bliver en hel del pailletter der skal håndsyes.

post-69583-0-94700400-1401353288_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så er jeg klar til at prøve kjolen på pigen når jeg lige kan komme til at låne hende. Så skal den bare have for i og kantbånd på ærmegab og halskant. Og et lille bindebånd bagpå til en sløjfe i det blågrønne stof så det svarer til det bindebånd jeg skal have i min kjole.

post-69583-0-45732800-1401538852_thumb.j

Redigeret af Tullen
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der var SU på de sidste invitationer som blev sendt med posten i april i går. Og alle har rent faktisk svaret. Af de 55 gæster vi endte med, har vi fået 3 afbud. Hvilket må siges at være rimelig pænt selvom vi selvfølgelig også gerne ville have haft de sidste med. Den ene er min mors tante på 80+ som synes hun er blevet for gammel til den slags fester. Hunhar været som en ekstra bedstemor og er den eneste jeg har tilbage så synes det er meget ærgeligt men hun er ikke ung mere, hun har haft diabetes i mange år og hun bor på Frederiksberg. De andre er Mortens (ynglings) fætter og kone. De har en søn på ca 1 år som de ikke kan finde nogen der kan passe. Vi havde ellers aftalt at hvis de meldte afbud pga ham ville han blive inviteret også, men han er åbenbart en meget energisk dreng som ikke kan sidde stille og godt kan blive ret hysterisk. Så det havde ikke lyst til, for så ville hverken de eller måske andre gæster kunne koncentrere sig om brylluppet. Så det er også ærgeligt, men betænksomt af dem. Vi har ikke inviteret små børn med til frokosten. Min bror har en søn på 4 mdr som selvfølgelig kommer med. Og så kommer min kusines 3 drenge som er mine drenge da jeg har passet dem meget da vi alle boede i Kbh. Men de er 9, 12 og 14 så de kan nok opføre sig pænt et par timer. På sejlturen kommer naboen og deres 4 børn også med. Det er børn som vi ser flere gange om ugen så de er en stor del af hverdagen. De er 6 mdr, 3 år (blomsterpigen), 7 og 9. Men eftersom bådturen er den uformelle del passer det fint at de er med der.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer