Dinie

Hvad skal i have at spise til jeres bryllup?

28 posts in this topic

Hej alle :)

Tænkte det kunne være sjovt, at høre hvad i har på menuen til jeres bryllup?

Vi har ikke helt bestemt os endnu, men har dog bestemt for at forret skal være tallerken anretning, hovedretten buffet og desserten skal være bryllups kagen.

Hvad med jer andre? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har valgt at servere:

Til receptionen

Fade m/ frisk frugt

Fade m& div minisandwich ( rg laks, skinke/ost, rullepølse, æggesalat osv )

Groft grønt m/ dressing og grisini

Jordbær dyppet i chokolade

Forret:

Tunmousse m/ citrondressing

Rejecoktail m/ asparges i cylinderglas

Krydderurtestegt Hellefisk m/ krydderurtedressing

Flute

Hovedret:

Helstegt Kalvefilet m/ vindruesauce, stegte østershatte, små nye kartofler og friske grøntsager.

Dessert:

Bryllupskage

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har valgt at servere:

Til receptionen

Fade m/ frisk frugt

Fade m& div minisandwich ( rg laks, skinke/ost, rullepølse, æggesalat osv )

Groft grønt m/ dressing og grisini

Jordbær dyppet i chokolade

Forret:

Tunmousse m/ citrondressing

Rejecoktail m/ asparges i cylinderglas

Krydderurtestegt Hellefisk m/ krydderurtedressing

Flute

Hovedret:

Helstegt Kalvefilet m/ vindruesauce, stegte østershatte, små nye kartofler og friske grøntsager.

Dessert:

Bryllupskage

Hvor lyder det lækkert! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Til receptionen skal vi have canadier, frisk frugt og bryllupskage.

Vi skal have fire retter. Alle tallerkenservering.

Første ret er laksetapas. Anden ret bliver en efterårssemestret, formodentligt jordskokke eller blomkål. Hovedretten bliver vildt, da vi er gået ind i jagtsæsonen. Tilbehør har vi endnu ikke slået fast. Da vores kok har sit eget chokoladefirma, som har vundet priser for verdens bedste chokolade, skal vi selvfølgelig have noget med chokolade. Da h2b og jeg begge elsker hvis chokolade, skal det være noget med det.

Mmmmh glæder mig!

Edited by Josephine<3
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal have:

Forret:

Bombe af røget hellefisk med mascarpone-creme og krydderurter i selskab med hvidløgsmarinerede tigerrejer, stenbiderrogn blomme-cherrytomater samt dildpesto og sprøde flutes

Hovedret:

Helstegt oksefilet tilberedt med rosmarin og mandeltapanade, råmarinerede rustikke grøntsager med basilikumpesto og ristede peanuts, kartoffellasagne med friske krydderurter og rødvinssauce med grønne druer

Dessert:

Gateau Marcel chokoladekage med vaniljeis, ristede mandler, friske jordbær og brombær og syrlig hindbærcoulis.

Natmad:

Svensk pølseret med bacon, friskhakket purløg, rugbrød og smør.

nammenam!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vores menu lyder således:

Forret: Tunmousse, chilimarinerede rejer , lidt grønt, hjemmebagt flutes og smør.

Hovedret, buffet:

Oksehøjreb

Vildsvin

Krondyr

Krydderkartofler

Flødekartofler

Salatbar

Brød+smør

Dessert:

Hjemmelavt islagkage med valnød/ahornsirup is, kirsebæris og nougatis.

Kaffe/te:

Småkager og jordbærkager ( de er vores bryllupskage).

Natmad:

Møllehjul, rugbrød, pålæg og grønt.

Vi holder ikke reception, men fra gæsterne ankommer til feststedet og til middagen starter, har vi ca. 1½ time. Der vil blive serveret kaffe/te, øl/vand og være slikbuffet :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi fik:

Reception: sandwich, frugt, slik, sluch ice, øl, vand, bobler og bryllupskage.

Forret: unghanebryst med krydderurter på salat bund med frisk brød.

Hovedret: helstegt pattegris med forskellige kartofler, salat, brød, hj. Pølser m.m

Dessert: tallerken med 5 små ting - pandekage, brownie, champange fromage, creme brulle med lakrids og lille roulade med nødder.

Natmad: hjemme lavet cremer tomatsuppe med møllehjul til

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Menu



Forret: Kyllingpate med flutes



Hovedret: Kalv stegt som vildt, hertil hvide og brune kartofler, waldorfsalat, flødesauce og chips



Dessert: Ananasfromage



Natmad: Tag selv bord med biksemad


Edited by Nahdia
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har valgt følgende menu:

Forret: Lakserilette anrettet på bund af safranaïoli og rogn, toppet med krydderurter

Hovedret: Langstidsbraiseret nakkefilet af frilandsgris, serveret med sauté af årstidens grønt, pommes Anna og sauce Bordelaise (2 x pommes rissolées)

Dessert: Gâteau Marcel med hindbærsorbet

Hertil vinene: Forret: Sauvignon Blanc, Chile, hovedret: Syrah, Chile, dessert: Moscato d’Asti samt kaffe med sødt.

Kokken laver speciel mad til én af vores gæster som er vegetar og én som ikke tåler gluten.
Som natmad serveres der pølsebord :7himmel:
Hvis I vil se billeder af stedet - kan I kikke i min planlægningstråd :loveshower:
Edited by SRHansen
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Til receptionen skal vi have canadier, frisk frugt og bryllupskage.

Vi skal have fire retter. Alle tallerkenservering.

Første ret er laksetapas. Anden ret bliver en efterårssemestret, formodentligt jordskokke eller blomkål. Hovedretten bliver vildt, da vi er gået ind i jagtsæsonen. Tilbehør har vi endnu ikke slået fast. Da vores kok har sit eget chokoladefirma, som har vundet priser for verdens bedste chokolade, skal vi selvfølgelig have noget med chokolade. Da h2b og jeg begge elsker hvis chokolade, skal det være noget med det.

Mmmmh glæder mig!

Det bliver da en perfekt middag til årstiden, og det lyder rigtig lækkert :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal have:

Forret:

Bombe af røget hellefisk med mascarpone-creme og krydderurter i selskab med hvidløgsmarinerede tigerrejer, stenbiderrogn blomme-cherrytomater samt dildpesto og sprøde flutes

Hovedret:

Helstegt oksefilet tilberedt med rosmarin og mandeltapanade, råmarinerede rustikke grøntsager med basilikumpesto og ristede peanuts, kartoffellasagne med friske krydderurter og rødvinssauce med grønne druer

Dessert:

Gateau Marcel chokoladekage med vaniljeis, ristede mandler, friske jordbær og brombær og syrlig hindbærcoulis.

Natmad:

Svensk pølseret med bacon, friskhakket purløg, rugbrød og smør.

nammenam!

MMMhhh lyder super godt :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vores menu lyder således:

Forret: Tunmousse, chilimarinerede rejer , lidt grønt, hjemmebagt flutes og smør.

Hovedret, buffet:

Oksehøjreb

Vildsvin

Krondyr

Krydderkartofler

Flødekartofler

Salatbar

Brød+smør

Dessert:

Hjemmelavt islagkage med valnød/ahornsirup is, kirsebæris og nougatis.

Kaffe/te:

Småkager og jordbærkager ( de er vores bryllupskage).

Natmad:

Møllehjul, rugbrød, pålæg og grønt.

Vi holder ikke reception, men fra gæsterne ankommer til feststedet og til middagen starter, har vi ca. 1½ time. Der vil blive serveret kaffe/te, øl/vand og være slikbuffet :)

Ej det lyder lækkert, tror vi snart skal have bestemt os også :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi fik:

Reception: sandwich, frugt, slik, sluch ice, øl, vand, bobler og bryllupskage.

Forret: unghanebryst med krydderurter på salat bund med frisk brød.

Hovedret: helstegt pattegris med forskellige kartofler, salat, brød, hj. Pølser m.m

Dessert: tallerken med 5 små ting - pandekage, brownie, champange fromage, creme brulle med lakrids og lille roulade med nødder.

Natmad: hjemme lavet cremer tomatsuppe med møllehjul til

Det lyder super godt! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vi har valgt følgende menu:

Forret: Lakserilette anrettet på bund af safranaïoli og rogn, toppet med krydderurter

Hovedret: Langstidsbraiseret nakkefilet af frilandsgris, serveret med sauté af årstidens grønt, pommes Anna og sauce Bordelaise (2 x pommes rissolées)

Dessert: Gâteau Marcel med hindbærsorbet

Hertil vinene: Forret: Sauvignon Blanc, Chile, hovedret: Syrah, Chile, dessert: Moscato d’Asti samt kaffe med sødt.

Kokken laver speciel mad til én af vores gæster som er vegetar og én som ikke tåler gluten.
Som natmad serveres der pølsebord :7himmel:
Hvis I vil se billeder af stedet - kan I kikke i min planlægningstråd :loveshower:

Masser af inspiration, det lyder godt nok lækkert :) Og fedt jeres kok kan/vil lave noget specielt til den ene af gæsterne.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi fik

hvid fiskecarpaccio til forret

dansk lam med nye kartofler og grønt til hovedret

bryllupskage med friske bær til dessert

ost og pølsebord til natmad

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vores er ikke helt fastlagt endnu. Da vi venter for at se om hotellet kan få et godt tilbud fra deres leverandør. men det bliver en buffet med 3 slags forretter. 4 hovedretter (1 fisk, 1 fugl, 1 okse og 1 svin) også der 3 slags dessert.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal have:

Forret: Tunmousse samt kyllingsalat til dem der ikke er til fisk.

Hovedret: Helstegt gris og lam, kartoffelsalat, pastasalat, bulgursalat, tomatsalat, grøn salat, bønnesalat, tzatziki og flutes/brød.

Dessert: Bryllupskage

Natmad: er ikke helt på plads endnu, ender nok i noget med nogle pølser

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Til receptionen skal vi have canadier, frisk frugt og bryllupskage.

Vi skal have fire retter. Alle tallerkenservering.

Første ret er laksetapas. Anden ret bliver en efterårssemestret, formodentligt jordskokke eller blomkål. Hovedretten bliver vildt, da vi er gået ind i jagtsæsonen. Tilbehør har vi endnu ikke slået fast. Da vores kok har sit eget chokoladefirma, som har vundet priser for verdens bedste chokolade, skal vi selvfølgelig have noget med chokolade. Da h2b og jeg begge elsker hvis chokolade, skal det være noget med det.

Mmmmh glæder mig!

Det bliver da en perfekt middag til årstiden, og det lyder rigtig lækkert :)

Ja, lige præcis :)

Glæder mig også helt vildt til al den lækre mad.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal have følgende menu:

Forret:

Tapas tallerken m/ lufttørret skinke, små spanske frikadeller, samt pikant kyllingesalat (som der skal være en pæn portion af). Hertil 2 slags hjemmebagt brød

Ganefrisker:

Champagnesorbet

Hovedret:

Canadisk okseroast anrettet på saute af rødløg og sommerkål, hertil små gulerødder m/ stilk, asparges og små ristede kartofler vendt i krydderurter samt rødvinssauce

Dessert:

Bryllupskage og frisk frugt

Natmad:

Pølsebord med hjemmebagt brød

Glæder mig :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi fik anrettet forret, hovedret som buffet og dessert, som var anrettet.

Forret:

Grønne og hvide asparges med beurre-blanc creme, ærter og spæde urter. Inkl. brød.

Hovedret:

Langtidsstegt oksekød og braiseret gris i honning og øl

Salater:

Haricotvert med sprød flæsk og feta

Grøn salat af spæde salater

Perlebygsalat med agurk og persille

Tomatsalat med krydderurter og ristede nødder

Og så var der små stegte kartofler med friske krydderurter til og brød til

Dessert som petitfours:

Tung chokoladekage med hvid chokoladecreme

Lakridskage med hindbærmousse

Natmad:

Oste- og pølsebord fra Lading Mejeri med forskelligt brød og kiks.

Maden var SÅ lækker, og kødet var såååå mørt. Den eneste lille negative ting var, at de var kommet til at bytte rundt på chokoladecremen og hindbærmoussen til desserten - men det smagte stadig godt :metteholm

Edited by Camils
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Til vores reception ved 14-tiden, servere vi bryllupskage og champagne.

Menuen om aftenen er ikke helt på plads, men vi har fået forslag der lyder således:

Forret:

Let røget laks med rygeostcreme, havtorn, urter & sprødt rugbrød

Hovedret:

To slags kalv. Stegt kalv og glaceret kalvespidsbryst serveret på puré af gulerødder hertil lagbagte kartofler & rosmarinfløde

Dessert:

Fransk chokolade kage med marinerede figner & vanilje creme

Natmad/ost:

Dansk økologisk brie & vesterhavsost med figenmarmelade & ristet rugbrød

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Til receptionen: bryllupskage, frugtbuketter, hj. lavet mini flødeboller, hj. lavet pizzasnegle med forskelligt fyld, hj. lavet hyldeblomstsaft, hj. lavet lemonade, øl, diverse sodavand og kaffe/te

Middagen er ikke 100 pct bestemt, men vi ender nok med det her:

Forret: varmrøget laks med bedebånd, persillepúre, kærnemælkssauce og rød syre

Mellemret: appelsingranité med appelsinskum

Hovedret: 250 g oksestriploin steak, gulerodspúre, grillede løg, syltede tomater og brændt hvidløg. Hertil smørristede kartofler og fois gras sauce

Dessert: nougat-chokolade brud med puffede korn på en bund af bær og karamel, hertil bærsorbet og rålakridsstøv

Natmad: hotdogs med tilbehør

Ved kaffen bliver der opsat slikbuffet og senere snackbar med diverse chips, popcorn, nødder osv.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi fik tarteletter til forret (jeg er stor fan af tarteletter og syns man får det alt for sjældent!).

Hovedretten var buffet som bestod af: lam, kalkun, okseculotte, hjemmebagt brød, flødekartofler, små kartofler med skræl og krydderier, bearnaisesovs og rødvinssovs. Samt en kæmpe salatbar med majs, ærter, tomat, agurk, syltede hvidløg, soltørrede tomater, salat, feta og en masse andet :)

Og vi fik bryllupskage til dessert.

Natmaden var hotdogs.

Er meget glad for at vi valgte buffet til hovedret. En super måde for folk at tale med andre end dem de lige sad ved siden af og alle fik mad de kunne lide :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maden er slet ikke planlagt endnu, men jeg drømmer om:

Forret: tunmousse på sprød bund med flute til (rejer som pynt, da manden elsker dem)

Hovedret: Masser af kød, grønt, kartofler og sovs - denne er meget åben...

Dessert: Bryllupskage

Men intet er planlagt endnu, så der kan komme mange ændringer :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi fik tarteletter til forret (jeg er stor fan af tarteletter og syns man får det alt for sjældent!).

Hovedretten var buffet som bestod af: lam, kalkun, okseculotte, hjemmebagt brød, flødekartofler, små kartofler med skræl og krydderier, bearnaisesovs og rødvinssovs. Samt en kæmpe salatbar med majs, ærter, tomat, agurk, syltede hvidløg, soltørrede tomater, salat, feta og en masse andet :)

Og vi fik bryllupskage til dessert.

Natmaden var hotdogs.

Er meget glad for at vi valgte buffet til hovedret. En super måde for folk at tale med andre end dem de lige sad ved siden af og alle fik mad de kunne lide :)

Tarteletter er altså også MEGA godt, min livret er faktisk tarteletter med høns i asparges. Ved godt mange syntes det er total 80'èr, ligesom de også syntes med f.eks tunmousse, men det er dælme godt :biggrin:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥