Frk. dm

Inspiration til kagefyld :)

14 posts in this topic

Ved vi har haft den 100 gange før, men har brug for inspiration til kage fyld. En bekendt skal stå for den og har sikkert også ideer - men vil gerne selv have lidt ideer også :)

Så skyd - kage i maj indeholder hvad??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

vi skal ha chokolademousse med pasionfrugtkompot , nougat crunsh og karamel

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

vi vil gerne ha hvid chokolade mouise & toblerone mouse med bananer :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal have noget som minder om en strawberry cheesecake. Dvs en ostecreme og jordbær

Overvejede stærkt hyldeblomst og blåbær

Edited by Malu82
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lige nu regner vi med citron-bunde, hvid chokolade-creme, mynte-mousse og masser af friske bær. Der ligger en opskrift i min tråd på lime-bunde, hvid chokoladecreme og bær-mousse, det er den, jeg arbejder ud fra med de næste test-bagninger :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal have lyse bunde. I det ene lag er der romcreme med chokoladestykker, og i det andet er der hindbærmouse

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal nok have solbærfromange og hvidchokolademousse. Bunde med citron og lidt mandel☺️ Solbær er bare så skønt syntes jeg😍

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi havde chokoladebunde med limemousse og solbærmousse og crunch i form af hakket chokoladestykker

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal have citruskage (appelsin, lime, citron) med chokoladestykker i, og med en hvid chokolademousse med lime :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak for alle svar - lækre kager med lækre mousser 😀

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal have citronbunde med skovbærmousse og citronmousse.... lyder ikke fansy, men smager himmelsk. :metteholm

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lavede bryllupskage til min mini-søs sidste år. Den var med lyse bunde med finthakkede hasselnødder, et lag chokoladeganache og et lag hindbær/hvidchokolademousse. Overtrukket med marcipan, da jeg synes fondant let bliver ALT for sødt og lidt kunstigt i smagen. https://instagram.com/p/sK2BvGRorW/?taken-by=fruellekaer

/Line

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mandelbunde med to lag creme:

H2Bs lag er chokolade/nougat/cognac-creme

W2Bs lag er frisk hindbær/lime-creme

Og så kommer der jo nok fondant eller smørcreme udover...

Vi må kun vide indholdet og så har hende der skallave kagen fået en masse oplysninger om vores "tema"

Det bliver spændende

Edited by Eheliw15
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal have konfektbund (lagkagebund med Marcipan og chokolade stykker) med rabarber kompot som tyndt lag og så jordbær mousse med friske jordbær. Glæder mig meget

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥